Проєктування, будівельно-монтажні роботи, інсталяція, постачання обладнання,
технічна підтримка

телефон +38044 2230968
факс        +38044 2230958
E-mail: office@ukrservice.in.ua

Головна Про компанію Продукти Послуги Рішення Документація Контакти
Системи передачі по ВОЛЗ
Системи передачі по міді
Обладнання NGN-мереж
TDM- мультиплексори
Цифрові АТС
Системи електроживлення
VoIP- шлюзи і конвертори
GSM- шлюзи
СКС AMP Netconnect
Побудова СКС
Наші ціни

Samsung Цифрові АТС / Обладнання Samsung

Цифрова міні-АТС Samsung OfficeServ 7200

АТС Samsung OfficeServ 7200 OfficeServ 7200 представляет собой модульную систему на базе 19-дюймового шасси, в которое в зависимости от планируемой конфигурации конвергентной сети устанавливаются разнообразные модули: карты цифровых и аналоговых линий, модули ISDN и PRI, шлюзы VoIP, WAN-маршрутизаторы, модули LIM (10/100 Ethernet Switch), VDSL и WLAN.

При об'єднанні двох шасі в стек в систему можна встановити 12 таких модулів. Одне шасі дозволяє організувати в офісі традиційний телефонний зв'язок у поєднанні з IP-сервісами, включивши з'єднання 10/100 Ethernet і VDSL-сервіс на базі IP.

Серед інших можливостей - підтримка технологій віртуальних приватних мереж (VPN), міжмережевих екранів і протоколу DHCP (Dynamic Host Configuration Protocol).

В основі інтелекту OfficeServ 7200 IP-сервер телекомунікаційних додатків (Feature Server) на платформі Linux, який робить можливим надання таких сервісів, як голосова пошта, уніфіковані повідомлення (UMS), операторський центр (Call Centre), комп'ютерно-телефонний інтерфейс оператора (ПК-консоль) і софтфон (програмний IP-телефон).

Система сумісна з фірмовими бездротовими WLAN-телефонами WIP-5000M, застосування яких забезпечує закінчене конвергентне рішення для передачі голосу/даних у корпоративній мережі, яка складається як із дротових, так і з бездротових сигментів.

OfficeServ 7200 позбавляє від необхідності розгортання двох паралельних бездротових інфраструктур, наприклад DECT (для голосу) і WLAN (для даних), оскільки дозволяє виконувати бездротові додатки і надає голосові сервіси гарантованої якості (QoS) по єдиній широкополосній мережі.

Ємність OfficeServ 7200 до 216 внутрішніх портів, це справжня інтегрована комунікаційна платформа, котра, окрім телефонних сервісів, має розвинуті функції, пов'язані з передачею даних. Їх забезпечують, зокрема, Ethernet-комутатор з портами 10/100 Мбіт/с і WAN-маршрутизатор, що підтримує протокол DHCP, трансляцію мережевих адрес (NAT), віртуальні приватні мережі (VPN) і алгоритми міжмережевого екрану (firewall). Наявний DSL-модуль (швидкість - до 8 Мбіт/с від абонента, 47 Мбіт/с до абонента), який дозволяє виносити інтерфейси Ethernet на відстань до 1200 м. Універсальне кріплення OfficeServ 7200 дозволяє встановити його і в 19-дюймову стійку. Для підключення системи OfficeServ 7200 до телефонної мережі можуть використовуватися як звичайні аналогові лінії (до 80), так і цифрові транки Е1 і ISDN PRI (чотири канали). Система підтримує до 160 каналів VoIP, вісім базових станцій Wi-Fi з реєстрацією 48 мобільних трубок/IP-телефонів. Є можливість об'єднання станцій OfficeServ 7200 у корпоративну мережу з єдиним нумераційним планом на сигналізації QSIG по інтерфейсах ISDN PRI і VoIP. Окрім протоколу SIP станція OfficeServ 7200 підтримує і інший розповсюджений протокол IP-телефонії - H.323.

За допомогою зовнішньої програми OfficeServ, на базі ОС Linux, реалізовані : SIP-сервер, поштовий сервер, служба обробки повідомлень VoIP (VoIP UMS) і ряд інших додатків. Все це дозволяє отримати закінчене рішення з забезпечення всіх вимог малого офісу в плані комунікацій.

Основні особливості:

  • Шлюз IP-телефонії (H.323 / SIP)
  • Широкі можливості для побудови корпоративних мереж
  • Універсальна поштова скринька (OfficeServ UMS)
  • Голосов повідомлення
  • Передача факсимільних повідомлень
  • Центр обробки викликів (OfficeServ ACD)
  • Інтегрований маршрутизатор мереж передачі даних
  • Інтегрований комутатор мереж передачі даних
  • VPNшлюз і Firewall
  • Автосекретар
  • Комп'ютерна телефонія і персональне управлння дзвінком
  • Нова лінійка вдосконалених цифрових телефонів (OfficeServ DS-5xxx)
  • Підтримка аналогових пристроїв (факсів, телефонів)
  • Уніфіковане системне управління і адміністрування

Схема применения Samsung OfficeServ 7200

Общее описание OfficeServ 7200 (eng.)
Руководство по инсталяции OfficeServ 7200

© 2005-2014, ООО "УКР сервис"
All right reserved.
Корисні  
посилання:  
відвідуваність-сайту.com.ua
delete.in.ua
посилання.in.ua
реєстрація-сайту.com.ua
оптимізація-сайту.com.ua
Електронний Бізнес-Каталог Spravka.ua УКРСЕРВІС, ТОВ ООО Укрсервис Український портал МЕТА - Україна. Рейтинг сайтів