Проєктування, будівельно-монтажні роботи, інсталяція, постачання обладнання,
технічна підтримка

телефон +38044 2230968
факс        +38044 2230958
E-mail: office@ukrservice.in.ua

Головна Про компанію Продукти Послуги Рішення Документація Контакти
Системи передачі по ВОЛЗ
Системи передачі по міді
Обладнання NGN-мереж
TDM- мультиплексори
Цифрові АТС
Системи електроживлення
VoIP- шлюзи і конвертори
GSM- шлюзи
СКС AMP Netconnect
Побудова СКС
Наші ціни

Samsung Цифрові АТС / Обладнання Samsung

Цифрова міні-АТС Samsung OfficeServ 7100

АТС Samsung OfficeServ 7100
  • Ємність одного вузла до 32 внутрішніх телефонів
  • До 24 зовнішніх аналогових ліній
  • Можливість інтеграції у мережі ISDN і VoIP (H.323, SIP, SPNet)
  • Дротові, програмні і бездротові IP- телефони
  • Бездротова мережа Wi-Fi, Wi-Fi трубки, абоненти

Характеристики
Технічне оснащення одного вузла АТС розташоване в одному блоці, котрий можна розташувати в 19" стійці. Базовий блок системи OfficeServ 7100 может бути блоком розширення до системи OfficeServ 7200 і OfficeServ 7400.

До блоку входить 1 слот керуючої карти і 2 універсальних слоти для інтерфейсних плат. Максимальна кількість любих внутрішніх телефонів - 32. Максимальна кількість аналогових зовнішніх ліній - 24. До 1 каналу ISDN PRI.

У якості носія програмного забезпечення і користувацької бази даних використовується суперкомпактна MMC-карта.

Периферійні можливості
У якості периферійних карт можна використовувати наступні:
UNIV — карта для 3 дочірніх модулів інтерфейсів (4 TRK, 4 DLI, 4 SLI, 2 ISDN BRI, 4 LAN) Сумісність з інтерфейсними картами OfficeServ 7200, OfficeServ 7400.

Програмне забезпечення
У якості носія інформації у системі OfficeServ7100 використовується суперкомпактна MMC-карта ємністю (128МБ). Вона призначена для зберігання керуючих програм системи, для збереження налаштувань і БД користувача. Використання такої карти надає можливість своєчасно здійснювати оновлення програмного забезпечення системи.

Межсетевое взаимодействие
При об'єднанні в єдину мережу декількох вузлів (до 99) систем OfficeServ з'являється можливість досягти ємності 2000 портів, зберігши при цьому єдиний номерний план, так що корпоративні користувачі не помітять, що вони підключені до різних вузлів мережі. Це можливо завдяки реалізації протоколу Q-SIG для ліній ISDN PRI або при об'єднанні систем по IP- мережам за протоколом SPNet (Q-SIG over IP).

CTI додатки
Компанія SAMSUNG розробила цілий ряд CTI додатків для збільшення функціональності систем OfficeServ. До переліку додатків входять програми для управління своїм телефоном, організації робочого місця оператора, побудови інформаційного центру, інтеграції з CTI додатками інших виробників.

Голос через Інтернет
У системі OfficeServ7100 VoIP- шлюз є інтегрованим вузлом процесорної карти. Він надає можливість організувати передачу голосового трафіку через мережі Інтернет по 8 VoIP- каналам одночасно. Це відкриває можливості об'єднання регіональних об'єктів в одну корпоративну мережу, отримання альтернативних способів зв'язку, а також оптимізувати витрати на міжміські і міжнародні дзвінки. Поряд з цим у системі можуть бути зареєстровані 32 дротових IP — телефонів і бездротових Wi-Fi телефонів у якості внутрішніх абонентів системи. Система підтримує протоколи H.323/SIP/SPNet і кодеки G.711(64кб/сек.) G.723 (4-6кб/сек.) и G.729 (8кб/сек.) з придушенням пауз і відлуння, а також протокол передачі факсів T.38. Варто зазначити, що карта забезпечує контроль якості передачі голосу, тобто вміє виставляти приорітетність QoS (Quality of Service) голосових пакетів.

Бездротова мережа Wi-Fi
Як і усі системи OfficeServ, система OfficeServ7100 має можливість побудови корпоративної мікросотової мережі Wi-Fi стандарту 802.11b/g. Кількість базових станцій у мережі Wi-Fi не обмежена. В межах роботи однієї базової станціїї є можливість вести 12 одночасних розмов з мобільних Wi-Fi трубок. Кожна базова станція має функцію контролю якості мови QoS для приорітетної обробки голосових пакетів у момент передачі даних від персональних комп'ютерів або PDA в W-LAN- мережі.

Інтегрована голосова пошта
Система OfficeServ7100 оснащена інтегрованою на процесорній платі 4- канальною системою голосової пошти. Дана система надає не тільки можливість реалізації стандартних функцій голосової скриньки, але і надає можливість реалізувати функцію системного автосекретаря, дає можливість записувати розмови, що ведуться, з наступним їх відтворенням, пересилать прийняті голосов і факсов повідомлення на адресу електронної поштиы користувача у вигляді звукових файлів і малюнків. Адміністрування системи голосової пошти здійснюється за допомогою WEB- інтерфейсу.

© 2005-2014, ТОВ "УКСЕРВІС"
All right reserved.
Корисні  
посилання:  
відвідуваність-сайту.com.ua
delete.in.ua
посилання.in.ua
реєстрація-сайту.com.ua
оптимізація-сайту.com.ua
Електронний Бізнес-Каталог Spravka.ua УКРСЕРВІС, ТОВ ООО Укрсервис Український портал МЕТА - Україна. Рейтинг сайтів