Проєктування, будівельно-монтажні роботі, інсталяція, постачання обладнання,
технічна підтримка

телефон +38044 2230968
факс        +38044 2230958
E-mail: office@ukrservice.in.ua

Головна Про компанію Продукти Послуги Рішення Документація Контакти
Системи передачі по ВОЛЗ
Системи передачі по міді
Обладнання NGN-мереж
TDMмультиплексори
Цифрові АТС
Системи електроживлення
VoIP-шлюзи і конвертори
GSM- шлюзи
СКС AMP Netconnect
Побудова СКС
Наші ціни

Samsung Цифрові АТС / Обладнання Samsung

Цифрова міні-АТС Samsung OfficeServ 7070

АТС Samsung OfficeServ 7070

  • Основні характеристики: Ємність одного вузла до 52 внутрішніх телефонів
  • Стик з ТФОП: До 28 зовнішніх аналогових ліній
  • Можливість інтеграції у мережі ISDN PRI і VoIP (SIP, SPNet)
  • VoIP: Дротові, програмні та бездротові IP- телефони
  • WiFi: Бездротова мережа Wi-Fi, Wi-Fi трубки, абоненти

Характеристики:
Технічне оснащення одного вузла АТС розташовується в одному блоці, призначеному для настінного монтажу. Базовий блок системи OfficeServ7070 є моноблочним рішенням і не має ніяких додаткових блоків для розширення. Все розширення системи здійснюється шляхом додавання інтерфейсних карт і модулів безпосередньо в базовий блок

Блок складається із материнської плати BMP з платомісцями для встановлення додаткової карти розширення E8S і інтерфейсних модулів, вбудованого джерела живлення системи і бокової панелі для підключення периферійних пристроїв та кабелів.

Основна плата BMP складається з двох частин. Плата BMP (Основна частина) містить 4 вбудованих DLI- порти, два платоміесця для встановлення інтерфейсних модулів і одне платомісце для встановленняи модуля Modem. Плата BMP (B8S часть) містить 4 вбудованих TRK і 8 SLI- портів та три платомісця для встановлення інтерфейсних модулів. Додаткова карта розширення E8S містить 8 вбудованих SLI- портів і три платомісця для встановлення інтерфейсних модулів.
периферійні можливості

В якості периферійних модулів можна використовувати наступні:
PRM (ISDN PRI – один на систему), 4 TRM, 4 DLM, 4 SL2, 2 BRM (ISDN BRI), Modem (один на систему). Модулі 4 TRM і Modem сумісні з системою OfficeServ7100.
Система OfficeServ 7070, так само як і усі системи Samsung OfficeServ, підтримує протокол об'єднання в єдину корпоративну мережу SPNet. При об'єднанні в єдиную мережу декількох вузлів (до 99) систем OfficeServ, з'являється можливість досягти ємності 2000 портів, при цьому зберігаючи єдиний номерний план, так що корпоративні користувачі не помітять, що вони підключені до різних вузлів мережі. Це можливо завдяки реалізації протоколу Q-SIG для ліній ISDN PRI або при об'єднанні систем по IP-мережам за протоколом SPNet (Q-SIG over IP).

У системі OfficeServ7070 VoIP шлюз є інтегрованим вузлом процесорної карти. Він дає можливість організувати передачу голосового трафіку через мережі Інтернет по 8 VoIP- каналам одночасно (для активізації вбудованих VoIP- кодеків необхідний ліцензійний ключ). Це відкриває можливості з'єднання регіональних об'єктів у одну корпоративну мережу, отримання альтернативних способів зв'язку і також оптимізувати витрати на міжміські та міжнародні дзвінки. Поряд з цим у системі можуть бути зарєстровані 32 дротових IP — телефонів і бездротових Wi-Fi- телефонів у якості внутрішніх абонентів системи. Система підтримує протоколи SIP/SPNet і кодеки G.711(64кб/сек.) G.723 (4-6кб/сек.) і G.729 (8кб/сек.) з придушенням пауз та відлуння, а також протокол передачі факсів T.38. Варто відмітити, що карта забезпечує контроль якості передачі голосу, тобто, вміє виставляти приорітетність QoS (Quality of Service) голосових пактів.

MOBEX – сотовий телефон, як внутрішній номер
Любий мобільний телефон любого оператора стільникового зв'язу можна логічено прив'язати до віртуального внутрішнього номеру MOBEX системи OfficeServ. Користувач настільного внутрішнього телефону може бути пов'язаний зі своїм MOBEX номером і зможе отримувати та відповідати на вхідні виклики паралельно на настільному та сотовоум телефонах. Такий функціонал називається стандартним MOBEX-користувачем. Поряд з цим є можливість привілейованого MOBEX- телефону (необхідно внести ліцензійний ключ), користувачі якого володіють як стандартними можливостями, так і можливостями додзвону по визначеному номеру компанії, автоматично авторизувавшись (опціонально) по АВН, стає нібито внутрішнім абонентом системи, тобто складається враження, що клристувач «підняв» трубку на внутрішньому апараті. Далі такий користувач може скористатися практично любою функцією системи, притаманною її внутрішнім номерам. В любой момент з мобільного телефону може включити і відключити прив'язку свого настільного апарату з номером MOBEX. Таким чином, якщо компанія має корпоративний тариф для своїх співробітників і прямі зовнішні лінії (тільки ISDN або SIP міст) у бік сотового оператора, то їй не потрібно будувати свою мікросотову мережу, співробітники стають легко доступними, незалежно від свого місцезнаходження, і з'являється можливість суттєвої економії на сотових дзвінках.

Бездротова мережа Wi-Fi
Як і всі системи OfficeServ, система OfficeServ7070 має можливість побудови корпоративної мікросотової мережі Wi-Fi стандарту 802.11b/g. Кількість базових станцій у мережі Wi-Fi не обмежена. У межах роботи однієї базової станції є можливість вести 12 одночасних розмов з мобільних Wi-Fi трубок. Кожна базова станція має функцію контролю якості мови QoS для приорітетної обробки голосових пакетів у момент передачі даних від персональних комп'ютерів або PDA в W-LAN мережі.

Інтегрована голосова пошта і автосекретар
Система OfficeServ7070 оснащена інтегрованою на процесорній платі 4- канальною системою голосової пошти (для активізації вбудованих VM- каналів потрібен лицензійний ключ). Дана система надає не тільки можливість реалізації стандартних функцій голосової скриньки, але і надає можливість реалізувати функцію просунутого системного автосекретаря, вести записи розмов, що ведуться, з наступним їх відтворенням, пересилати прийняті голосові і факсові повідомлення на адресу електронної пошти користувача у вигляді звукових файлів і малюнків. Окрім цього система підтримує 4 вбудованих порти полегшеного автосекретаря, для якого внесення ліцензійного ключа не потрібне. Адміністрування системи голосової пошти здійснюється за допомогою WEB- інтерфейсу.

CTI додатки
Компанія Samsung розробила цілий ряд CTI додатків для збільшення функціональності систем OfficeServ. До переліку додатків входять програми для управління своїм телефоном, органіації робочого місця оператора, для побудови інформаційного центру, інтеграції з CTI додатками інших виробників.

© 2005-2014, ТОВ "УКРСЕРВІС"
All right reserved.
Корисні  
посилання:  
відвідуваність-сайту.com.ua
delete.in.ua
посилання.in.ua
реєстрація-сайту.com.ua
оптимізація-сайту.com.ua
Електронний Бізнес-Каталог Spravka.ua УКРСЕРВІС, ТОВ ООО Укрсервис Український портал МЕТА - Україна. Рейтинг сайтів